A Classic&Jazz  Barcelona la música és la nostra forma de comunicar-nos i compartir-la és el nostre gest més gran d’amistat!
Clàssic&Jazz és una escola familiar que neix el 1997 amb passió per la música i la necessitat d’impartir-la com a eina de comunicació, molt atractiva i addictiva per a tothom, des dels més petits als més grans al barri de Les Corts de Barcelona. Sota metodologia pròpia (iniciació + 5 nivells formatius) creada per la nostra directora, Begoña Marí concertista i pedagoga musical, a les nostres classes individuals o en grup són l’alumne i el seu instrument els que prenen total protagonisme des del primer dia.
Amb un ampli equip de professors titulats en diferents estils musicals de la música moderna, des del swing, blues, soul, jazz, latin, fins al pop més actual, i també el gènere clàssic. Així com, mestratge en diferents instruments, piano, guitarra (acústica, espanyola i elèctrica), cant, bateria, baix, música digital, entre d’altres. Al nostre centre també, realitzem cursos de preparació a titulacions internacionals i nacionals per a alumnes avançats.

Sempre innovadors, a Classic&Jazz Barcelona posem a l’abast de tothom els nostres Combos temàtics (rock, art-pop, soul, jazz, blues, latin…) i Jam Sessions on ensenyem a interactuar i interpretar simultàniament amb diferents instruments (guitarres, teclats electrònics, bateries, pianos i cantants al mateix temps) com si et trobessis en una orquestra, on tots i cadascun és peça fonamental i té un paper essencial.

www.classicandjazz.com