La Moderna és un centre de formació musical fundat el 1986 i especialitzat, des dels seus inicis, en l’ensenyament de la música moderna i el jazz. L’oferta formativa actual, però, va molt més enllà, ja que s’ofereixen classes de sensibilització musical per als més menuts, programes d’especialització orientats a la futura professionalització de l’alumnat, classes per a petits i grans amb un enfocament lúdic i socialitzador, etc. Actualment, l’escola acull alumnat sobretot de Girona però també de Salt i altres poblacions de gran part de les comarques gironines.

L’escola disposa de tres seus, dues a Girona ciutat i una a Salt. Les seus de Girona es troben a la Plaça dels Jurats i a la Plaça de Sant Pere, totes dues a la zona del Barri Vell de la ciutat. La seu de Salt es troba a les Aules de Música de La Factoria Cultural Coma Cros, situada al Carrer de Sant Antoni.

El claustre està format per un equip de 21 professors/es amb diferents càrregues lectives. L’equip directiu el formen directora, cap d’estudis, secretari acadèmic i tresorer.

L’escola està gestionada per la cooperativa de treball Girona Artelier SCCL, formada per 11 socis que també formen part de l’equip docent, del PAS i de l’ED.

www.emmg.info