Praeludium és una escola de música de Sabadell amb un recorregut i experiència de més 25 anys. Disposem de dos locals al centre de la ciutat i més de 250 alumnes i 25 professors. La nostra metodologia (pedagogia musical activa) i atenció personalitzada ens diferencien de la resta d’escoles.

Creiem que és important que la música sigui quelcom més que enriqueixi a l’alumne, no només com a simple matèria d’ampliació dels seus coneixements, sinó com a mitjà que influeixi profundament sobre els seus sentits. El nostre objectiu pedagògic és que l’alumne aprengui significativament, situant-los al centre i com a part activa en el procés d’aprenentatge.

A Praeludium impartim música amb els millors especialistes des del més petits – nadons- als més grans amb materials d’elaboració pròpia per a cada etapa de l’aprenentatge. Donem cabuda a tot aquell que vol estudiar música pel gaudi de la música i preparem també a aquells alumnes que vulguin professionalitzar-se. Som l’únic centre examinador i col.laborador de l’Associated Board of the Royal Schools of Music de la ciutat (oficial a més de 90 països del món).

Un dels eixos principals del nostre projecte educatiu és l’agrupació instrumental (a partir dels 8 anys) com activitat transversal i multidisciplinària on totes les branques de l’ensenyament musical s’hi veuen implicades. El nostre recorregut ens han permès desenvolupar la nostra pròpia metodologia i a elaborar els nostres propis materials amb els millors especialistes.

www.praeludium.cat